Nejnovější recenze ze sekce Paralyzéry
- Ostry
Odradí každého. Nechtěl bych tím dostat ani přes bundu.
- skvěle se s ním manipuluje
- dobře se nabíjí
- bez problémů se vejde do kapsy
- chybí pojistka vytažením poutka na zápěstí - poutko je napevno
viz výše
Zkušenosti zatím nejsou, jelikož důvod, kvůli kterému jsme si to pořídil, jsem mmt nepotkal, takže jsem jej nemohl ještě použít, Snad v budoucnu, ale na druhou stranu si člověk říká, doufám, že to nebudu nikdy potřebovat
- Jezdíme na dovolenou do rizikových zemí (hodně volně pobíhajících, vzteklých psů). Jeden už má manžel, ale pro větší bezpečnost jsem si ho koupila také.
věc osobní obrany
dobrá manipulace
zatím v praxi nevyzkoušeno
- robusní a kvalitní provedení,český výrobce a dobrá cena
- větší rozměry
Inzerují paralyzer 2013 a prodají vám paralyzer o třídu nišší, který je o 70 kč levnější.
- poměrně malý a příjemný do ruky
- možnost využít i jako kvalitní svítilnu
- v balení je pěkné pouzdro (ale se zasunutou pojistkou se do pouzdra vleze stěží)
- se zasunutou pojistkou, která je pro použití nutná, se do pouzdra vejde poměrně stěží, ale dá se to tam narvat
- mohl by být integrovaný i poplašný zvuk alarmu k odstrašení, když je tam i svítilna
Produkt mi za cenu necelých devět stovek českých vyhovuje a funguje (snad ho nebudu potřebovat, ale jistota je jistota v těchto divných koronovirových dobách), líbí se mi, že jde využít i jako kvalitní svítilnu, jen mi trochu chybí že tam není i zvuk alarmu k odstrašení útočníka, aspoň je tam ale velice kvalitní svítilna. V balení je také moc pěkné pouzdro na přenášení, ale se zasunutou pojistkou, která je pro použití nutná, se paralyzér do pouzdra vejde jen velice stěží, což mi přijde blbé, když je potřeba tak fakt nebudu mít čas ve tmě strkat dovnitř před použitím pojistku.
- Daleký a široký dosvit
Baterka silným světlem zvyšuje pocit bezpečí v temných prostorách, je snadno použitelná i ve dne jako paralyzer, zatím prakticky nevyzkoušeno.
Police elektrický paralyzér baterka HY C8
Jaromír
Přidáno: 17. března 2020
(naposledy upraveno 30. listopadu 2020)
Zpracování kovové baterky je hezké, baterka svítí velice dobře, dokonce i paralyzér funguje tak jak má.
- zatím nebylo nutné použít, "záblesk" budí respekt
- ukáže čas
- možná, že nebude ani použit. Jde oprevenci.
- Psychologický efekt
- Nefungující pouzdro
- Rozpadá se obal
Na recenzi málo času.
- Baterka svítí opravdu dost, paralyzér v praxi zatím nepoužit, ale už jen praskání el. oblouku budí respekt.
- Podle mne má tento výrobek výhodu vyššího výkonu z důvodu osazení dvěma bateriemi 9V. Snad jej nebudu muset použít.
Maly a vykony
Slabší dílenské zpracování , jak funguje v praxi jsem nezkoušel. Výhodou je malý rozměr dobře skrytelný v ruce a dobíjecí akumulátor. Šílená obrovská nabíječka (trafo) na 230/110 V a v ní zasunuta další 110 AC/ 5V DC
- Mám ho krátce, všechno zatím funguje.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »