Nejnovější recenze ze sekce Paralyzéry
dodání přes službu DPD super
- slušný výkon
super hračka
- návod
jediný nedostatek je neúplný návod nebo zastaralý
- sebevědomí pro ženy
je nato spoleh a lechké ovládání
- SUPER
- no, trochu postrádám podrobnější návod s případným varováním ... po ukázce (zkoušce) funkce, jsem sám dostal (asi zbytkový proud) pecku - až jsem se lekl :)
a trochu mi vadí, že (a to v popisu na WEBu není), že nelze spustit "paralyzér", když svítí baterka.
- Pěkná baterka...i když to nějak extra nesvítí.
- Čínský šrot, vyplatí se si připlatit, kolem 1000,-Kč již máte funkční paralyzér, který Vás ve vyhrocené situaci nezklame..
Čtěte recenze, deklarovaných 1 000 000 voltů to nemá ani náhodou!!
- pěkně se vejde do dlaně
- nikde neni napsáno jak produkt vyzkoušet
- Ochota a rychlost dodání
Ochota a rychlost dodání
- Podle všeho může být velmi použitelný při obraně bytu před vniknutím neoprávněných osob.
- Na běžné nošení se nehodí je dosti velký.
Kombinace dvou funkcí je jistě velmi praktická.
skvělý
- Je to skvělý a plně funkční prostředek na obranu proti násilníkům a zároveň kvalitní baterka na svícení.
- Parametry, které uvádí výrobce nejsou pravdivé, paralyzér je větší, ovšem i tak se lehce vejde do kapsy :)
V dnešní době je dobré mít po ruce obranné prostředky, které neublíží, ale odrazí potencionálního útočníka. Už zvuk paralyzéru umí odradit. Tento výrobek doporučuji.
- Jak to mám vědět?
- Jak to mám vědět?
Produkt nehodnotím, neboť se mě ptáte v době, kdy mi nebyl ještě ani doručen (dva dny po odeslání). Hodnocení nepoužitelný se vztahuje k nevhodnému, předčasnému dotazu. Pokud chcete relevantní odpovědi, dejte zákazníkům čas zboží přijmout a vyzkoušet. Alespoň tři měsíce. No a pokud Vás napadne, že za to snad zboží nemůže, pak je na výrobci, eventuálně prodejci, aby si to adekvátně ošetřil, aby k takovým situacím nedocházelo, neboť takto by tazatelská činnost vypadat skutečně neměla. :-)
- lehký a rychle použitelný
zatím jsem neměla možnost ho použít reálně a doufám,že ani mít nebudu,ale je to moje pojistka a jsem klidnější
- Malý akorát do ruky
- Musí se přepínat zezadu na konci rukojeti
Jinak skvělý
- Má snadné a jednoduché ovládání, dobře se drží, v pouzdře dobře je pevně zajištěn a přesto, je snadné v mžiku paralyzer připravit ke své obraně. V kombinaci se sprejem, nemá chybu.
výborný produkt,splňuje mé představy
Umi vse, co inzeruje
- robusní a bezporuchové
- žádné ,cena mi nevadí
toto zažízení doporučuji pro skladnost a spolehlivost
cítím se teď sama venku bezpecneji
- OK
- Popis, kde je uvedeno nabít a nejlépe 2x vybít /rosvícením/ nereaguje na to, jak postupovat, když už je při předání nabitý a jestli tedy jenom dobít /jako telefon/, nebo podle popisu vybít a znovu nabít?
OK
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]