Nejnovější recenze ze sekce Paralyzéry
Spokojenost.
- malá a praktická svítilna s něčím navíc
- na nic jsem zatím nepřišel
ok
- zlobí vypínač svítilny
- vypínač paralyzéru je po pár stisknutích NEFUNKČNÍ
Nekupovat! Velmi ošizený a slabě dimenzovaný výrobek. Vzhledem k tomu, že paralyzér bere proud 4A - jsou všechny 3 vypínače, přes které tento proud jde, VELMI PODDIMENZOVANÉ...a ten Ni-Cd malinký "akumulátor" také. Čili já jsem musel vyměnit všechny 3 vypínače za větší, dát tam místo NiCd pořádný Li - Ion aku, který ten proud 4A snese a tu vnitřní nebezpečnou "nabíječku" úplně vyhodit! Tohle snad nemá ani certifikaci CE, neboť přív. šňůra nevyhovuje (může se vznítit, aniž by vypnul 16A jistič) a ta vnitřní "nabíječka" je nebezpečná, jelikož tento spotřebič s kovovou kostrou nemá ani ochranu dvojitou izolací, ani nulovací ochranný vodič na kostru. (proto zřejmě nemá ani to CE)
OK,OK,OK.
Perfektní obranný prostředek pro dnešní dost nevyzpytatelnou a nebezpečnou dobu.
- Paralizér výborne svieti a je rozumne zabezpečený pri vašej manipulácii s ním!
- Je veľmi citlivý na vlhkosť-preto som si musela kúpiť nový(po navlhnutí v ruksaku pri daždi)!
Malý účinný
- malý ,skladný, výkonný
nenápadná hračka pro pocit bezpečí,kvalitní značka,produkt doporučuji všem, co chtějí mít klid od případného agresora..
Mimo překladu do češtiny. dobrý.
Police Alum online LED svítilna s paralyzérem
Neznámý
Přidáno: 22. srpna 2023
(naposledy upraveno 22. srpna 2023)
Zakoupeno v GOGUshop.cz - Originální dárkový eshop
- Dělám hlídače objektů. Cikánům se zcuk nelíbí, takže super.
- Čekal jsem že bude od firmy police. Ne nějaká čína. Podle popisu na stránce.
- malý
OK
Zatim funguje jak ma.Paralyzer jsem zatim na nikom nevyzkousel,ale to praskani vyboje nahani strach.
- Zdá se, že funguje dobře.
---
TMN Paralyzér s baterkou ZZ 8810 ZOOM
Přidáno: 31. července 2023
(naposledy upraveno 31. července 2023)
Zakoupeno v Besta-shop.cz
Fungoval jen 1 den.
- Snadná obsluha.
- Použil jsem ho dvakrát a přestal fungovat jde jenom baterka,pouze když je paralyzér zapojen nabíjecím kabelem, svítí plně nabitě ale nefunguje po vypojení z zásuvky
Jsem velice naštvaný že sem produkt použil jenom 2× a přestal mi fungovat
- Návod potřebuje více detailů
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »