Nejnovější recenze ze sekce Paralyzéry
Tvar, velikost i funkčnost je na jedničku, ale NENÍ vhodný do kapsy, špatně řešená pojistka, velmi snadno se vám odjistí sama a hrozí, že paralyzujete sebe.. Pouzdro na tento paralyzér jsem bohužel nenašla nikde k zakoupení..
- Za ty prachy no neber to :+)
- Chtelo by to pouzdro.
- perfektní stav, intuiatívní používání
ZAP Hike and Strike Extreme 950 000 V
Radek Navrátil
Přidáno: 11. května 2021
(naposledy upraveno 13. května 2021)
Zakoupeno v Paralyzery-vychytavky.cz
- Mizerná kvalita zpracování
- Funkčnost jen občas během prvních týdnů, později vůbec
- Nízká odolnost proti vlhkosti
Typický příklad nespolehlivého čínského šuntu za nesmyslné peníze. Prodejce na snahu o reklamaci nereaguje, ani na telefony či emaily. Sídlo firmy podle fotek z Google maps v hospodě na sídlišti. Pořízeno na agresivní psy v okolí, problém nakonec vyřešil zbrojní průkaz plus jednání v rámci nutné obrany. Paralyzéru a zejména prodejci se po zkušenostech doporučuji vyhnout velkým obloukem, sám podám podnět na ČOI. Skoro pět tisíc za předmět nulové hodnoty, na který se absolutně nelze spolehnout + totální nekomunikace prodejce, něco takového jsem při stovkách eshopových nákupů ještě nezažil.
Produkt znám, bohužel jsem ztratila kabel, jsem ráda, že mám paralyzér opět funkční,děkuji
- Bez českého návodu.
- po dodání funguje, v praxy zatím nevyzkoušeno
- funkční anbíjení i indikační dioda
- zatím mám krátce
Účinný ochranný prostředek k obraně proti útočníkovi.
Snad nebudou potřeba. :-)
- Perfektní funkce
- Splnil očekávání
Zkrotí každého,,, odskoušeno,,
- Kompaktní
- Snadno se nabíjí
jojojojjo
- Dle dostupných informací jeden z nejschopnějších obrannýcn prostředků vůbec - nesmrtících pochopitelně
- kompaktní, kvalitní zpracování
- laserový zaměřovač
dozvěděl jsem se, že funkčnost je jen půl roku a nevím jest-li ho vlastně v té době budu potřebovat .Minulý model mi vydržel několik let, ale když jsem netušil jest-li je nabitý a bude fungovat v případě potřeby byl jsem trochu nejistý
u dřívějšího modelu bylo nabíjení sice krátkým kabelem ale snadno přenosným
chtěl jsem rezervní pojistku a koupil si součást výrobku za cenu zvlášť
chtěl jsem funkční výrobek a dostal bez nabíječky -nefunkční
ano jsem nezkušený v inter nákupech a nevím,že se musí k výrobku přikoupit nabíječka a pojistka jinak je výrobek nefunkční
také jsem si neobjednal krásnou vypolstrovanou krabičku,která nejde nosit na přespolní běh
- Řekli mi ,že se čeká zásilka s USA a je to z Číny.
2x reklamace =2x došlo nefunkční zboží.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »