Nejnovější recenze ze sekce Paralyzéry
dobrá recenze na produkt,to je pro mne rozhodující,jinak ho mám krátce,abych ho mohl vyzkoušet
- Dobrá obrana.
- Jednoduchosť, dobrý výkon
- malý, skladný, hezké pouzdro
- se zasunutou pojistkou se nedá uložit do pouzdra, takže buď koupit nové pouzdro nebo nosit pojistku bokem
- Malý rozměr, skladný do kabelky, velký výkon.
- Silný výkon, dlouhá výdrž baterie a slušná svítilna. Dobře taky padne do ruky.
Pořídila jsem hlavně jako obranu před psy,
zatím jsem nemusela použít. Dle zkušeností známých už samotné "jiskření" psa odežene. Líbí se mi provedení - lehké, akorát do ruky.
- Není návod k použití
Snáď ho nikdy nebudem musieť naozaj použiť,
ale padne do ruky, je dobre ovládateľný a výhodou je aj poistka na zápästie.
- I když nezasáhnu útočníka, tak se zlekne. Paralyzer je dost hlučný, což je super.
- funguje
složité ovládání paralyzéru třemi spínači,než ho lze spustit.
tlačítko finálního spuštění se těžko v rychlosti krizových situací na kulatém povrchu hledá,je malé , v jedné rovině s ostatním povrchem. mělo by být snadněji hmatatelné. světlo by mělo mít čtyř polohový přepínač, vzhledem ke čtyřem možnostem svícení,ale to je vzhledem k hlavnímu účelu jen nepodstatný detail.
- Velmi nenápadný, nošený na opasku
- Velmi rychle z opasku dostupný
- Síla výboje je naprosto přesvědčivá
- Perfektní svítilna, kvalitní paralyzér.
- Uvítala bych lepší pouzdro.
Doporučila bych každé ženě do kabelky. Tuto baterku jsem si zakoupila jíž podruhé, jelikož jsem s ní velice spokojená.
- Na zacatku je clovekrad, ze ma neco dobre u sebe, zvlaste, kdyz jede domu v noci z prace
- Je to smejd a dovozce ze Slovenska vam napise, at to neopravujete presto, ze baterie najednou, kdyz to nejmene predpokladate , vypovi.
- Svetlo funguje, ale paralyzer nikoliv !!!
- A nesezenete nahradni baterii ani v pripade, ze si ji dokazete vymenit, co je jen pro odbornika, protoze ma tam hodne kabelu, jsou naletovany
Jsou to prakticky vyhozeny penize , slouzi to jen nejaky cas a pak vyhodite, kdyby se dala vymenovat baterie, tak by nebyl problem , ale to laik nedokaze .
- Silný svit
- Rychlé samovybíjení, zpočátku 10 dní, brzy to nevydrželo nabité ani den
- Přes minimální používání jako svítilny baterie brzy odešly úplně
- Nízká kapacita baterie - uvnitř je balíček třech nestandartních "polovičních" mikrotužek a na obalu hodnota 250mAh
- Neoznačný systém třech pojistek, které je složité ovládat.
Šmejd vhodný pro dobrý pocit, než jej potřebujete.
Skoro celé tělo svítilny je vyplněno elektronikou paralyzéru a k tomu baterie vhodné leda do klíčenky.
- zeto neuspi iba je citit silna bolest
inak doporucuji
doporučuji
- celkem kompaktní
- pojistka při vytrhnuti z ruky
materiál-Připomíná mi to plasty z 80let..
spolehlivý
- Skvělý do ruky, akorát padne.
- zatím žádné nevýhody, jen do toho pouzdra jde huře.
Skvělá věc na obranu.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »