Nejnovější recenze ze sekce Paralyzéry
- funguje perfektně
Cenově a výkonem nejlepší.
Malý, vejde se do kabelky či do kapsy, v praxi zatím nepoužit ( a doufám, že ho ani použít nebudu muset ), ale dodá pocit jistoty a klidu.
- malý a výkoný
- váha
- chybí zajištění na ruku
- Ideální pro ženy.
Paralizér vypadá, že je kvalitní. V praxi jsem jej ještě naštěstí použít nepotřeboval, takže jeho použití nehodnotím. Pojistka je dobrý nápad, ale uvítal bych náhradní kus. Když pršelo, tak jsem přístroj raději schoval, naštěstí jsem měl kam. Tato věc v návodu řešena není. Přitom to možná může být i dost nebezpečné, kdyby přístoj, který vydává 2,5 mil V zmoknul připevněn třeba na opasek v poudru. Dobré by bylo alespoň upozornění, že je třeba s sebou mít také něco na úschovu při dešti. A nebo, jestli je zařízení řešeno tak, že zmoknout může bez nebezpečí úrazu, ani to tam nebylo. JInak jsem spokojený. V případě potřeby by měl být užitečou obrannou zbraní.
Kombinace dvou obranných prostředků a vhodná ergonomická přístroje.
- super
- Clovek se citi bezpecneji kdyz ji ma
- Nejde vymenovat baterii, co je neni dobre
Dobra pomucka tak asi na 3 roky, pak byla baterie tak slaba, ze paralyzer nefungoval. Dodavatel napsal,ze nedoporucuje vymenu baterie ... :-(
Taky se ulomila cast bakelitu, tedy - neni cela baterie z kovu a bakelit je dost lamavy ...
Zaver podle nasich zkusenosti je ten, ze priste koupime podobnou svitilnu, kde se da vymenovat baterie
- nedoporučuji, návod neupozorňuje na úskalí s použitím
paralyzér sám o sobě dobý, podpora prodeje není dobrá
- Vysoky vykon
- Kvalitne spracovanie
- Spolahliva znacka
- 1.5 mil. V je pocut na sile vyboja
- Ucinný
Velmi kvalitny paralyzer, silnejsi uz je len Uzi 2 milion volts ale je vacsii a drahsi. Cena sa pohybuje sice niekde od 70€ a vyssie ale za to kupite skutocnych 1.5 mil. V a nie tie smejdy za 20€ kde vyrobcovia uvadzaju miliony voltov... neverte im je to vymyslene. Tento produkt nesklame.
- Dobíjecí
- Silné světlo
- Silný vyboj
Velmi dobrý výrobek
- Když je nový, tak je výborný, svítí i ochraňuje
- Není vyměnitelná batérie a po určité době jsme chtěli vyzkoušet a paralyzér už nefungoval, zřejmě kvůli slabé batérií.
- Takže : je to na nějaké 2-3 roky .
Když budeme ještě kupovat, tak jedině takový výrobek, kde bude jednoduché vyměnit batérií i žárovku a ne jakousi "jednorázovku"
Číňané prodají a víc je nezajímá !
- Produkt nebyl skladem ani u dodavatele, E-shop poslal jiný dle telefonické domluvy. Zaslaný paralyzer je velký, těžký.
Nic moc.
...
- Dobrý úchop v ruke.
- Nedostatočný elektrický výboj,Alebo odolný útočník?
Použitie dopadlo nešťastne.Elektrický výboj útočníka ešte viac rozzúril.Použil som to nakoniec ako boxer.
Neviem či iba pri tomto výrobku,ale nespoliehajte sa že el výboj z paralizéru útočníka vždy zneškodní!!!
- Jednoduché, účinné pro toho, kdo nemá strach se bránit.
- Ještě pouzdro...
Spokojený
- více funkční
- těžší
zatím jsem neopužil
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »